1
1
2-300x75
3-300x75
4-300x75
5-300x75
6-300x75

Prrrzenlief harrrtendief

5 jan, 2019 Onderdeel van poésies

Mensje van Keulen heeft een omvangrijk œuvre opgebouwd, meerdere literaire prijzen gewonnen, kortom een bekende naam in literair Nederland. In haar roman De gelukkige (Atlas-Contact, 2001) beschrijft ze een dorp in Frankrijk. Dit gedicht heeft ze geschreven in verband met de jaarwisseling, het werd gedrukt door Statenhofpers. Het is zo langzamerhand een traditie: op Schrijver in Frankrijk wordt het nieuwe jaar ingeluid met een gedicht van Mensje van Keulen – een gedicht met een poes. 

 

Rrreuze ontrrroerrrende

Frrraaie verrroverrraarrr

Prrr prrr prrr prrretmakerrr

Rrrarrra, is wat ?

 

Prrrachtvachtverrrukkelijk

Dierrrbaarrrkrrroelheerrrlijke

Snorrrsnorrrsnorrrsnorrrende

Rrrakkerrr: een kat !

Reageer